Vardagen

Siffror, siffror och sol

Jag avskyr siffror i alla de allra flesta lägen. De säger mig sällan så mycket. Sedan i måndags har jag jagat siffror, räknat, räknat och räknat igen. Dividerat kring hur mycket är vettigt och hur mycket är ovettigt. Ringt min bror och bett om hjälpt, bollat med Icey och bett om kontrollräkna. Igår 22:53 så fick jag äntligen iväg mina offerter till andra sidan jorden med förväntingen att de accepteras och jag får in mina miljoner. Så förbaskat skönt att ha det gjort.

Idag och imorgon måste jag ta igen allt som jag inte hunnit med sedan i måndags. Fler offerter vilket också innebär mer matematik. Började dagen med sol, fortsatte med att halka på den gigiantiska isbanan som lagt sig under Oslo och sitter nu och funderar på om jag kan motstå kexchocklad hela dagen. Det kan jag ju så klart men frågan är om jag gör det…! Det ska erkännas att jag glömt hur svårt det är att detoxa från kolhytrater. Dag 1 var hemsk tills jag fick tipset av min vän Kris att äta mer salt. Dag 2 innhöll lite sötpotatis och dag 3 en miniskål med linschips (hallå, jag jobbade till 23!). Det finns alltid chocklad på kontoret och Icey har nästan alltid Schweizernöt hemma så under omständigheterna (mycket matematik och långa dagar) så tycker jag det gått okej.

Nä, nu ska jag sätta på favourites i Apple Music och kika igång dagen.

Kommentarer inaktiverade för Siffror, siffror och sol