Girlytalk

Gå i ide nu skulle vara gött

Just nu är det en intensiv period på jobbet. Saker ska utföras och utvärderas. Så blir det mycket. Det började i tisdags och sedan skulle jag ha en paus (för att utvärdera) till nästa tisdag. Men pga sjukdom får jag vika hela min dag idag åt att täcka upp för en kollega. Så klart är detta saker som händer men inte så välkommet.

När det blir lite för mycket, som nu, då är min reaktion att lägga mig i sängen med täcket över huvudet. Det är lite som att “att-göra”-listan blir lite för lång och jag orkar inte sortera utan bara, nej. Jag vill bara sy och mysa och plantera mina blommor. Alla måsten känns lite överväldigande inklusive att typ plocka ur diskmaskinen.

Jag förstår verkligen de som blir deppiga på våren. Så himla mycket att fixa och göra och tänka på. Är det kanske lite extra på fler jobb än mitt? Och så ska semestern planeras. Bokas. Middagar lagas. Sociala sammanhang hinnas med och, icke att förglömma, diskmaskinen plockas ut.

Kommentarer inaktiverade för Gå i ide nu skulle vara gött