Girlytalk

Leaving neverland

Har ni sett den omtalade dokumentären om Michael Jackson och sexövergreppen? Vi såg den igår.

Jag tvivlar inte alls på de historier som berättas men det är så absurt. Allt. Hur man kan tända på små barnsnoppar? Hur han duperade föräldrarna, hur föräldrar så snabbt litar på en kändis. En främling.

Jag tror, men är inte jätteinsatt, att det de berättar är klassiskt för hur övergrepp eskalerar och jag tycker att båda männen beskriver sina känslor de hade som barn är något alla borde höra.

Jag tycker också det är spännande med familjen som flyttat till LA från Australien. Det här med att barn ska lyckas och bli framgångsrika tycker jag är så märkligt, skrämmande. Visst kan barn ha ett eget driv men det är inte barns idé att flytta från en världsdel till en annan är enbart en idé från föräldrarna. Så märkligt!

En bra dokumentär tycker jag. Välgjord och lågmäld men med många intressanta historier i. Se den!