Girlytalk

Sommarlängtan

När det är kallt och mörkt och ja, februari, så önskat jag mig till de där dagarna när det är så varmt att det är obekvämt, svetten rinner, man är inte hungrig på annat än vattenmelon och andra planer än stranden och skugga är orimliga.

Tänkte bjussa på massa somriga bilder. Peppa oss om att de där ljuvliga och svinvarma dagarna kommer.

Stockholm i sommarskurd, så ovanligt och delikat att det är alltid extra allt när värmen hälsar på.

Köpa jättegott fika och åka på utflykt. Se var man hamnar, eller nej jag gillar ju att planera så jag vet precis var vi hamnar. Kanske här:

Lämna stan för skogen och naturen är, åh det är så himla underbart! Speciellt när man inte behöver ha tusen lager kläder på sig.

eller havet! Åh! Med en Nils i familjen är det inga problem att vara först på stranden heller…

Bergen föredrar jag nog ändå på sommaren men alltså, berg är ju ändå alltid berg och kommer man tillräckligt högt upp så kanske det finns möjlighet till skidåkning eller åtminstone snöbollskrig.

Sommar i stan, när asfalten är het och svetten rinner på tunnelbanan och det saknas andra möjligheter till svalka än fontäner, där samlas alla grannskapets familjer till en spontan och avslappnad jättefest. Älskar det!

Även fast jag är mer kvällstrött än någonsin så är sommarnätterna i de norra delarna av Sverige magiska! Nattbad och sitta ute och filosofera. Bada bastu. Och springa ned till sjön.

Kommentarer inaktiverade för Sommarlängtan