Girlytalk

Drömmen!

Någonstans mitt i bäbistiden, när tröttheten var som värst insåg jag att jag behöver ensamtid för att ladda. Hur mycket jag än älskar Nils och v och vänner är det tid att ligga i soffan, skrota runt och rå mig själv som ör svårast och få och som jag behöver.

Imorgon åker v och Nils till vs bror i Wien. 2 dygn eller 2.5 för mig själv. Ska sluta tidigt på jobbet, hämta ut ett mönster, äta gott, dricka vin, äta snacks, sy, mysa, sova länge, äta middag med en vän, se serie på tv… kommer ha lite tråkigt också. Och sakna Nils. Och V. Men det är så sunt. Så ljuvligt. Att det gör ont och så ses vi snart igen.

En helg på egen hand hemma det händer i princip aldrig så det är verkligen drömmen!

Hoppas ni får en lika fin helg som jag drömmer om.

Kommentarer inaktiverade för Drömmen!