Girlytalk

Oväntat besök av chefen

Minst en gång per år besöker vår chef oss utan förvarning och typ ser vad vi gör och hur vi gör det. Sedan kommer han med feedback ibland och sen påverkas vår lön av det.

Min chef var hos mig för att se hur jag ger instruktioner eftersom att det var mitt utvecklingsområde.

så min chef ploppade in under en gruppuppgift jag hade med 13-åringar för att mäta deras kunskaper i tyska.

Barnen uppförde sig exemplariskt och när jag förklarade upplägget för min chef fixk jag omdömet “metakognitivt”. Ett inneord i vår bransch som jag inte riktigt vet vad det betyder. Men det gjorde mig stolt ändå. Att det jag gör är typ lite nytt som han inte sett förut men att han förstod och tyckte det verkade vara bra. En boost jag behövde nu när jobbet känns lite tungt.

Kommentarer inaktiverade för Oväntat besök av chefen