renovering

Magkänslans makt

Nu har sista firman varit här på besök för att mäta, titta, fråga och greja. Det är intressant hur olika de resonerar om befintliga rör och avlopp. Vad de frågar och vad de antar, jag försöker att dela med mig av så mycket information som möjligt. Tänker att detta är en resa för mig också, att berätta om sånt som övriga hantverkare frågat om som elskåp, väggar och golv. Att jag gärna målar själv men att de får gärna sätta gips på väggen ut mot sovrummet.

Som jag skrivit om förut har jag fått in två offerter och väntar nu på två till. Jag har också bett som start datum, firman som var här igår var fullbokade till april… April? Det är helt klart en faktor som jag kommer ta med i beräkningen, hur snart kan de vara klara och när kan de börja. Det är fyra trovärdiga firmor som varit på plats men bäst känsla har den första och sista firman gett mig. Magkänslan, hur viktig är den när man väljer entreprenörer för ett så riskfyllt projekt som ett badrum?

Det är trots allt människor som kommer att vistas i mitt hem när jag inte är hemma. Personer som jag ger förtroende till att röja runt i mitt hem de vill jag ska kännas bra i magen.

Okej. Beslut i nästa vecka. Laddar för det!