Girlytalk

Målen 2018: så gick det

Här är mina mål för 2018. Hur gick det då? Lugn önskade jag mig. Det gick ju åt skogen…

Jag fick inte till träningen förra året. Det gjorde lixom inget utan gled ur mitt fokus men jag saknar det så varje vinter. Målet var att träna 300 dagar med krävande träning, det gjorde jag inte.

Mobilfriatider, tycker fortfarande att jag spenderar för mycket tid på mobilen. Men det har blivit bättre.

Kick-ass på nya jobbet och tacka ja till after work. Som ni vet är jobbet inte alls det jag tänker mig, jag kan inte bestämma mig för om det är värt att jobba kvar eller inte. Men jag har gått på afterwork.

Jag har lyckats bra med att umgås mindre med vänner som inte är bra för mig, av olika anledningar, dvs fokuserar på rätt personer. Det har också lett till att jag engagerar mig i rätt typ av projekt som inte bara snor energi.

Jag läste drygt 13500 sidor i år, målet var 10 000.

Jag besökte över 15 nya platser och hade väldigt roligt när jag gjorde det, ett härligt mål för året.

Har försökt vara antarasistisk i de forum där jag är men umgås inte så mycket i forum där det förekommer rasism, tack och lov.

Och i perioder har jag dokumenterat analogt. Mysigt!

Kommentarer inaktiverade för Målen 2018: så gick det