Girlytalk

Resa 2019

Sååå nytt år, fyllt med massa nya tankar och drömmar. Så jag tänkte börja med resor. Japp flygning är dåligt för miljön och så där men drömma, det kan man. Ni vet från listorna 2017 och 2018 att jag inte uppfyller ens i närheten av alla drömresor.

Januari & Februari

Roadtrip på USAs östkust. januari och februari är mina värsta månader på året så någon gång tänker jag fly Mörkret och dra på en långresa. Har rest på USAs östkust en gång och det var sååååå häftigt. Vi hann med San fransisco, LA, Las vegas, öken, hav och berg. Lite för mycket bilåkning och lite för stressigt var det dock så en ny resa med er tid skulle jag vilja genomföra någon gång. Passar perfekt att göra det i samband med drömresan i december insåg jag nu…

Mars

Kitzbühl, vi har vänner som bor i Kitzbühl och är där några gånger per år. Det är så vackert och mysigt. Som en riktig sagostad (full av turister). I år ska Nils få stå på slalomskidor och jag skulle också vilja bli bättre på att åka. Kanske ta skidlektioner för att vässa formen.

April

V var i Göteborg med jobbet och sa att det påminner om Hamburg med hamn och typ mysighet även fast det är en storstad. Så jag är helt klart sugen på en weekend i Hamburg med hav, fisk och loppisshopping.

Maj

Rom är en av mina favoritstäder som jag inre prioriterat som jag borde. Älskar all historia och allt det moderna. Älskar smörgåsarna, glassen hettan och hur det doftar. Får passa på att resa innan det blir för varmt.

Juni

Jag ska faktiskt se backstreet boys i Sthlm i juni. Så Stockholm i försommarskrud med körsbärsblomningen, ljusa nätter och människor med för lite kläder. Visst är det underbart!

Juli

Förra året var vi på Gotland, i år drömmer jag om de svensks fjällen. Jag romantiserar ett besök i Åre på sommaren så mycket. Tänker helt bort kylan och myggen. Ser bara utsikt och blommor och sooool! så konstigt att drömma om Åre när vi bor granne med alperna men…

Augusti

Skåne. Det ser så fint ut och så nära havet som jag drömmer om jämt. Tänk att åka runt och bada och kolla på små låga hus och köpa keramik. Drömmen en varm sommarvecka.

September

Jag drömmer om att ta med Nils till Sydafrika och se på djur och det arbete som görs där. Lite extra hetta kanske eller hur är vädret då och spana på elefanter och giraffer tycker jag låter helt underbart. Lite vinprovning på det också så är saken biff. Å!! Pingviner också! Älskar pingviner!

Oktober

Jag har varit i Grekland och öluffar med min familj som barn eller ung tonåring men jag skulle vilja förkorta hösten lite och typ vandra i Grekland. Minns miljöerna som väldigt vackra och kuperade. Skulle vara riktigt coolt att vandra där, eller? Ser framför mig en mysig ö, sol och tzatziki.

November

35 fyller jag i år. Det hade varit drömmen att fira det med bästa kompisar utan barn. Var? Var som helst egentligen men varför inte insupa lite kultur och bara få prata hela meningar i någon vacker miljö. Kanske ett öde Visby vore något för oss?

December

Hawaii, alltså hawaii är såååå långt bort. Det tar typ ett dygn att åka dit från Europa och säkert många mellanlandningar men hur vackert ser det inte ut att vara. Kanske är det lite för varmt men jag skulle lixom vilja vara i naturen där och bara vara.

Kommentarer inaktiverade för Resa 2019