Girlytalk

Terapi och kiropraktik

Jag har gått till samma kiropraktor i över 15 år, när jag tänker efter börjar det nog närma sig 20 år. Hon är den bästa i världen! Just att hon har följt mig från tonåren, många skador när jag spelade handboll och sedan när jag krossade bäckenbenet och var gravid (dock inte samtidigt) och nu som småbarnsmamma det är skönt att hon känner mig och min kropp så väl.

Igår pratade vi om bristen på styrketräning i mitt liv. Gu va jag saknar det men när?! Hur?! Det är i alla fall något jag verkligen vill ta tag i. Jag känner själv att min kropp är mjuk och svag. Varken större eller mindre utan just mjuk. Det var bra att få den påminnelsen från henne.

Sedan pratar vi om annat också. Relationen till min ena syster, hennes syster och lixom sånt som hon också följt i alla dessa år.

Efter behandlingen hade jag såååå ont i benet, där hon inte ens var och masserade men kände mig också i frid. Tankar och kropp var avslappnade och tysta. Guld för både kropp och själ.

Kommentarer inaktiverade för Terapi och kiropraktik