Girlytalk

Jobb och semester

Inoegon åker jag och Nils på semester, mot Sverige! Det ska bli så skönt. Jag har haft det struligt på jobbet och varit så fruktansvärt trött. Det är lite bättre med tröttheten nu men ändå inte på topp ännu.

Dessutom, om jag ska vara ärlig, är jag ganska less på V. Han har också haft mycket på jobbet och det gör honom till 100% en sämre människa. Eller typ en tonåring som är fast i mobilen och ignorerar Nils vilket gör Nils hysteriskt arg, är uppe för sent och går inte upp på morgonen, och gör mer eller mindre ingenting hemma. Förutom att vara vid mobilen… det gör mig superfrustrerad och ledsen. Så det ska bli toppenskönt med Stockholm i början av november!

Innan dess ska jag jobba och tvätta och packa och handla och hämta barn och duscha och städa lite… ja ni vet! Riktigt längtar till vi är på väg imorgon.

Kommentarer inaktiverade för Jobb och semester