Girlytalk

Så gick luften ur

I helgen var min pappa över på en snabb visit. Vi har inte världens bästa relation och även fast jag förstod precis vad han skulle göra och hur besöket skulle bli så har jag varit less resten av helgen. Som varit underbar!

Nils är i en mammig-period nu och det gör att V backar. Gömmer sig bakom jobb och annat “viktigt” (läs mans-viktigt dvs viktigt för hans behov ingen annans) och jag blir ensam med Nils.

Vi har varit ute utanför stan med vänner både igår och idag. Alltså jag och Nils. V gjorde ju sina mans-viktigheter. Och det har varit underbart. Vi pratade om bristande framtid inom vårt yrke men vad ska man göra istället? En fråga som följer mig just nu. Jättemycket! Och hur dyrt barnkläder kan vara. Och de där jäkla mans-viktigheterna.

Idag har jag bjudits min svärfamilj på middag och lagat tre middagar till veckan och sen tog jag slut. Legat i sängen en timme och bara slösurfat. Fastnade i en favoritblogg. Funderar på on jag ska tipsa lite om bloggar jag läser, så där som alla gjorde förut.

Kommentarer inaktiverade för Så gick luften ur