Vardagen

Jobb och kidnappningar

Är på väg hem efter två dagar i Köpenhamn. Denna arbetsvecka har verkligen känts rekordkort. Så ni ligger jag efter igen. Inser också att jag kanske alltid kommer ligga efter och att jag måste hitta en balans mellan vad som är okej att ligga efter med och vad som måste hanteras omedelbart. Den där balansen, igen.

Hela min avdelning var i Köpenhamn för att kolla läget. Och jag måste säga att jag har de mest fantastiska kollegorna. Jag har verkligen kul ihop med dom. Vilket ju gör det mest lite lättare. Tror detta är första gången jag trivts så bra med att jobba med tjejer. I ett gäng med 6 personer är det en kille. Igår cyklade vi runt i Köpenhamn och det borde man ju verkligen göra oftare.

Under dagens konferens fick jag världens hosta och helt plötsligt gjorde det allvarligt ont i ryggen. Det gick inte över. Tänkte ta en taxi från hotellet till centralen trots att det var fem minuters promenad. Gick till slut för att det gjorde så sjukt ont att sitta. När jag väl kom till centralen så var tågen inställda på grund av någon polisjakt efter en kidnappningen. Men nu har jag äntligen kommit på ett tåg som går framemot och sitter så still jag bara kan för jäklar vilken smärta. Tror kanske det kan vara som så att jag fått ryggskott. Hur vet man sådant? Och vad för man åt det?