Vardagen

Alive!

I helgen så frågade jag min sambo om han kunde hjälpa mig med några av mina jobb uppgifter. För att effektivisera allt som behövs göras. Som en hjälte hjälper han mig. Vi jobbar lite på lördag morgon och klappar igen vid lunch för en dag på stan. Redan då kände jag att listan med saker att göra var plötsligt under kontroll, det skulle lösa sig.

Vi hade en underbar lördag. Åt lunch, gick på hockey och åt middag ute på ett för oss nytt mexikanskt ställe. Det var första gången på flera veckor som jag inte kände någon inre stress. Så skönt, så befriande. Den natten sov jag så skönt.

Ibland kan man ha massor att göra men hittar man lugnet och tryggheten i att man kommer fixa det så brukar man genast må mycket bättre.

Sent på söndagen så skickade vi iväg fakturorna som tagit mig tre veckor att få ihop och nu mår jag som en helt ny människa!