Girlytalk

Så tänker vi om oss

För en månad sedan skrev Blondinbella ett inlägg om “öppet förhållande” typ att hon inte vill dela något utom sex och möta flera olika människor och stimuleras men det basala som boende, ekonomi och vardag vill hon fixa själv.

Det skavde lite i mig. Kanske är det sättet hon uttrycker sig på. Men jag funderade över om jag kan tänka mig att ha ett “öppet förhållande” och svaret är nej.

Jag älskar att dela vardagen och ekonomin och allt det där tråkiga med V. När jag sa att jag inte var säker på myt jobb sa V att han kan försörja mig under en övergångsperiod. När jag har en dålig natt så låter V mig sova på morgonen. Och när mjölken är slut kan jag skylla på V.

Det är den tryggheten jag söker. Sedan tror jag inte att vi har ett traditionellt förhållande. V är borta mycket med jobbet och jag reser också själv. Vi har kanske inte så mycket gemensamma intressen egentligen utan en gemensam värdegrund vi står på. Om v ska iväg på något tråkigt stannar jag. Och om jag ska göra något roligt som v inte förstår följer ju inte han med. Vi har varsitt liv med en gemensam bas och trygghet. Och det är guld värt.

Kommentarer inaktiverade för Så tänker vi om oss