Girlytalk

Jag är likgiltig inför dig

Min syster har ju sagt upp kontakten med mig för ganska exakt två år sedan nu. Och det har ju varit en process där jag varit väldigt arg och ledsen och sviken och inte förstått orsaken. Igår kontaktade hon mig.

Jag blev förvånad men känner ingen riktigt glädje över det utan mer, jaha, du kommer hitta en orsak till att vi inte ska ses då typ hunden eller att du är sjuk. Och helt ärligt så är jag ganska ointresserad av en relation med henne. Jag har ju klarat mig i två år och har ju två systrar till. Nils har massa fantastiskas mostrar utan henne.

Men nu när hon gjort slut med sin pojkvän så vill hon ses och är ensam. Och lite därför träffar jag henne. För att hon inte ska kasta sig in i ännu ett destruktivt förhållande utan ha en trygghet i sin familj. Tror dock hon behöver terapi och lite soulsearching men det får hon komma på själv. Vi börjar på -200 när vi möjligen bygger en ny relation.

Kommentarer inaktiverade för Jag är likgiltig inför dig