Girlytalk

Sista semesterdagen för den här gången

Idag är sista dagen på semestern. Dessa veckor har gått så fort, varit intensiva och helt underbara! Det känns som om jag kommer kunna skriva om vad vi gjort i sommar hela hösten, men riktigt så länge blir det nog inte men en hel del semester-inlägg till blir det nog.

Jag har väldigt blandade känslor om att börja jobba. Jag är lite nervös för att lämna Nils på dagis, det var så tufft där i vintras innan han började trivas. Men förhoppningsvis minns han hur roligt det var. Jag har också njutit så av att vi fått vara friska (peppar peppar ta i trä) och ser inte framemot sjukdomarna som komma skall.

Jobbet avslutades ju inte riktig på bästa sätt, som ni kanske minns?, och jag känner mig tveksam till om detta är rätt jobb för mig. Jag ger det fram till jul och hoppas på bättring iom lite förändringar i min tjänst.

Men först: njuuuuuuta!!!

Kommentarer inaktiverade för Sista semesterdagen för den här gången