Girlytalk

Det tog mig lång tid att varva ned

Vi hade gäster över midsommar. Och det var så trevligt men så jobbigt! Gästerna var nämligen min mamma och moster. Jag tycker så mycket om dem och min moster var hos Oss för första gången men herregud vad det var krävande.

Som ni vet har jag haft det tufft på jobbet under våren och de sista veckorna då allt skulle snos ihop var bara kaos. Så när jag fick semester var jag helt slut. Mentalt.

Glömde saker, var såååå trött hela tiden, låg efter med all handling och tvättning. Och så fick vi gäster. Som ville hjälpa till men som hela tiden behövde instrueras vilket tog ungefär 8 miljoner kilo energi som jag inte har. Jag var helt knäckt och bara superirriterad.

Nu har jag sakta men säkert landat och funnit lite frid även om vi har fixat mest.

Nu är vi på semester hela familjen, som ni vet! Så härligt!

Kommentarer inaktiverade för Det tog mig lång tid att varva ned