Girlytalk

För lite live-bloggning

Jag har bloggat för lite om vad vi gjort under vår vistelse i Sverige. Igår kom vi tillbaka till Stockholm och jag ör så stolt över Nils som klarar sex timmar i bil utan gnäll!

Idag ska vi fira nationaldagen på traditionsenligt sätt och sedan väntat dop, bäbissnusande och kalas för Nils innan vi åker hem. Då blir det två veckors jobb i ett spännande projekt och sedan, 8 veckors semester!

Jag har haft det jobbigt, senaste månaden len också hela våren. Nils på dagis, v har jobbat mycket och mitt nya jobb blev ju inte alls som förväntat. Jag är stolt över att jag har klarat det. Men samtidigt har jag tagit stryk. Min hjärna är helt slut, jag är lättirriterad och less och jag känner mig svag i kroppen.

Det är så lyxigt att ha åtta veckor att umgås och vila och träna och landa. Hitta strategier för vardagen och kramas mycket. Jag hopps jag lyckas med det.

Under semestern så blir det lite klassisk ikapp-bloggning. Om inte förr.

Ha en underbar nationaldag!

Kommentarer inaktiverade för För lite live-bloggning