Girlytalk

En syster mindre

Ja men kort sammanfattning då. Min syster sa upp kontakten med mig pga oklara anledningar. Så försökte jag få till en kontakt genom att bjuda henne när Nils fyllde ett år men det tyckte hon var orimligt, eller hon tyckte det var orimligt att hon skulle behöva prata med mig för att ha kontakt med Nils. Sedan har det återigen varit radiotystnad. Så jag bjöd in henne igen för nu är det ju snart kalasdags igen:

Min första tanken var hur många gånger hon kan skriva jag i ett meddelande. Hur ego detta är. Min andra är att hon har noll intresse av en relation med mig och min familj. Jag trodde att jag skulle bli ledsen av det. Men jag var mer förberedd än vad jag hade trott och att reparera en relation tar ju mycket energi som kan läggas på annat.

Detta var sista chansen för henne. Jag tror hon väntat på fler, Nils fyller ju år varje år. Men jag är bestämd på att hans födelsedag inte ska användas i andra syften än att fira. Och ni vet kanske hur det är, efter en viss tid så slutar man sakna människan. Man kan minnas det bra, men mest är det en gråzon, där egentligen inga känslor ligger. Kanske är det en försvarsmekanism men också är det så att relationer behöver underhållas med bränsle hela tiden. Inte bara när det är lite på jobbet eller passar ena parten.

Så nu har jag en syster mindre. Två fina systrar kvar i alla fall.

Kommentarer inaktiverade för En syster mindre