Inredning

Plockande och sortering

Gårdagen ägnade jag åt att plocka runt. Det vill säga se till att färre saker stod framme, dammade lite och organiserade lite. Jag älskar saker men ibland blir det lite mycket även för mig, speciellt när man bor litet som vi gör i Norge. Jag gjorde även ett rensning race i sommarstugan och sålde massvis med saker på Tradera och Blocket. Lite över 2000 fick jag ihop. Himla bra tips inför semestertider. Jag valde att sälja det mesta på Tradera men testade även Facebooks säljgrupper. Det var ingen jättesuccé och dessutom kräver den ibland en app, Facebook Marketplace. Som bekant sysslar inte jag med FB appar. Saker man vill sänka verkade gå relativt okej där i all fall. På Blocket brukar jag sälja lite större saker medan Tradera. Brukar alltid ta i lite extra på frakten då det ofta blir dyrare än jag tänkt plus och att man ska att man inte behöver betala provision på den.

Hursomhelst, det jag skulle tipsa om var hur jag förvarar mina örhängen. Det gör jag helt enkelt i olika små och stors plastlådor som jag köpt på Clas Ohlsson. Har använt samma system i flera år men bestämde mig för att alla örhängen ska få lika i sådan här lådor då det är mer överskådligt. Och jo, visst finns det måååånga fler än på bilden.