Girlytalk

En dag på St Eriksplan

Nils älskar iofs att åka allt som finns att åka men ändå försöker jag flänga mindre ön tidigare. Skönt, säger jag! Att man kunde flänga mindre lixom.

Så en dag hängde vi runt st Eriksplan. Och det första tipset jag ger er är rörstrandsgatan. Den är full med mat. Det finns restauranger typ inom allt och så här i sommartider är det tjock på uteserveringarna. Under sommaren så stängs hela gatan av för biltrafik och det blir en riktig folkfest-plats. Vi åt på Angelas som ör en supermysig liten italiensk restaurang. Färskpasta i alla dess former!

Sedan gick vi några meter till lillebrors bageri det är mest av allt ett litet hål i väggen. Men allt är såååå gott! Från bröd till bullar. Och enklare fast ändå sjukt goda och avancerade bakverk.

Krämbullen var to die for! Som ni kan se så intog vi fikat i Vasaparken. Vasaparken är alltid full av folk men det är verkligen en fin lekplats. Mycket att göra även om det då och då upplevs trångt eller fullt med barn. Det finns också gräs att sitta på och lite annat än bara lekpark i parken.

På vägen hem blev några av oss sugna på glass så vi svängde förbi Stockholms glasshus och tog med oss glassen ned till karlbergsslott. Fullt med båtar och fåglar att titta på!

Jag kände en sådan längtan till att inte ha barn och lägga mig där på en filt och läsa. Men vi körde bilyoga, istället, dvs leta efter bilarna i märkliga positioner.