Girlytalk

12 timmar sömn och huvudvärk

Igår när jag nattade nils vid 19:15 så slumrade jag till lite. Detta händer i princip aldrig. Typ andra gången i hans liv. 22:01 vaknade jag efter den lilla blinkningen. Jag gick upp, åt, duschade och somnade igen strax innan 23. Vaknade 07. Jag har med andra ord sovit typ 12 timmar. Och jag vaknar med huvudvärk och en allmän trött känsla.

Jag har haft en förkylning som är på utgående men blir alltid så orolig när jag blir så här trött. Vad ör fel? Järnvärdet? Diabetesen som gör något? Stress? Pollenallergi?

Efter en stunds fundering och insikten om att jag inte har något viktigt på jobbet idag så stannar jag hemma. Jag tror mest det är min tråkiga känsla i kroppen som spökar. Kanske en liten mini depression så här i försommaren.

Hoppas kunna bota den med kaffe, choklad och något på tv.

Kommentarer inaktiverade för 12 timmar sömn och huvudvärk