Girlytalk

Lyxernas lyx!

Sååå… jag och nils ska vara typ en månad i Sverige. Hur lyxigt är inte det??

V har ett jättestort projekt på jobbet och jobbar typ hur mycket som helst nu och i slutet (alltså nu) kommer han befinna sig utomlands. Och som jag skrev förut så är det ensamt i München just nu. Jag vill ha avlastning med nils, sällskap och sånt och just nu, saknar jag det här.

Jag har precis avslutat ett stort projekt. Det ska nu typ sammanställas (siffror) och det gör inte jag. Man skulle kunna säga att jag tar fram tester och utgör dem (fast egentligen inte för det sker på nationell nivå) och sedan är det en annan grupp som sammanställer allt i siffror och efter det analyserar jag siffrorna. Och så börjar vi om igen. 11 juni ska sammanställningen vara klar och då kommer jag spendera två veckor med analys innan jag tar semester.

Nu har jag föräldraledig i maj. Jag kommer dock behöva finnas tillgänglig på telefon och Mail för eventuella frågor och instruktioner. Hade jag jobbat hade jag troligen fått gå in och hjälpa till i ytterligare projekt vilket känns ganska värdelöst. Så hej hej Sverige!

Kommentarer inaktiverade för Lyxernas lyx!