Girlytalk

Värdelös månad

Alltså precis som många andra jobbar jag mot mina Nyårsmål och i april gick det helt åt fanders. Det berodde nog på två saker:

Smekmånaden på jobbet är över nu. Det är bra men det finns massor som ska göras och fixas och problem som jag inte tror att chefen vill fixa. Ni vet man börjar se skräpet i hörnen efter ett tag? Det har gjort mig trött och omotiverad. Jag har känt mig orimligt stressad och ledsen. Men mer om det vid tillfälle.

Jag hade ingen good habit-tracker. (Finns det något namn för det på svenska?) att ha en tabell att fylla i med målen för månaden motiverade mig massor i början av året. Men pga det ena och det andra blev det ingen gjord för april och då struntade jag i mycket och dokumenterade mindre.

Men nu ör det maj och nya tag. Jag får en paus från jobbet och vi ska spendera hela månaden i Sverige. Har jag berättat det? Och varför?

Kommentarer inaktiverade för Värdelös månad