Vardagen

På plats!

Så folks. Nu känner jag att jag är på plats och flytten är komplett. Inget mer flyttlådor eller IKEA besök. Visst behövs det lite mer förvaring och utemöbler men vi väntar och ser vad som känns rätt.

Vi har en del att ta igen här. Det har ju varit stiltje här. Ofrivillig tystnad. Det närmaste tiden blir det lite hyllningsinlägg och något inlägg om varför vi flyttat till Norge, varför man ska våga testa nya vänkonstellationer och något litet Reykjavik tips som ligger och väntar. Men först tänkte jag bjuda på några bilder från kamerarullen som kanske sammanfattar de senaste veckorna.

Jag fick nya vårskor i försenad namnsdagspresent av Icey. Ser ni? Det är Hello Kitty skorna från Puma.

Våren höll sig dock borta läääänge och kom nog fram på riktigt för 2 veckor sedan. Regn, regn och mera regn såg till att snön till slut försvann.

Förra veckan hade vi vår första helgfrukost i lägenheten. Lite omatchade men sådär charmigt nyinflyttat när man inte riktigt hittar allt.

Jag var på en färgsprakande damfest med en massa främlingar. Istället för namnplacering så hade värdinnan satt ut en symbolisk sak vid varje tallrik och gästerna skulle hitta vilken pryl som symboliserade dom. Kul idé!

Jag åkte ner till svenska västkusten. Cirka 30 timmar var jag borta. Kändes som 3 dagar.

Icey har skickat massa söta bilder på hundar som ibland gästar hans nya kontor.

Välkomnande Happy och Miss J till ett strålande Oslo. Vi tog tåget in till Oslo för lunch innan jag åkte hem för att fixa inför kvällens middag. Så kul med första middagen i hemmet!

Början på en bubblig middag.