Girlytalk

Serietips: seven seconds

Alltså det ör sällan jag ser serier som är riktigt riktigt bra, jag gillar ju mest tramsiga komedier och lättsamma serier. Men nu har jag sett Netflix serien Seven seconds och jäklar vad bra den är!

Alltså själva storyn är inte den bästa. Utan ganska simpel. Ett barn har blivit mördad, tittaren vet hela tiden vem det är men man får följa jakten via en åklagare och en polis. Men karaktärerna! Alltså de är så djupa och komplexa i sin enkelhet! Hur reagerar en mamma som förlorat sitt barn? Och hur känner pappan? Polisen? Polisens ex-fru? Vad finns bakom kulisserna. Det är subtilt och enkelt men så konplext som människor är. Det hindrar mig dock inte från att hata, direkt från hjärtat, vissa av karaktärerna.

Det som gör att karaktärerna är så bra är ju så klart att det är fantastiska skådespelare. Även de mindre rollerna, som kanske inte har den mesta eller största tiden spelad av fantastiska skådisar! I början var det några jag inte gillade, men ju längre serien går desto mer förstår kag av början! Alltså det är sååååååå bra! Såååå braaaaaa!!!

Kommentarer inaktiverade för Serietips: seven seconds