Girlytalk

Dagen efter personalfesten

Igår hade vi personalfest. En trevlig tillställning på alla vis. Jag valde att vara nykter och traskade hem i sommarnatten vid midnatt.

Ja här har det varit 27 grader idag och sommaren kom verkligen med bara ben och glass. Dock blir mitt “straff” för en personalfest då sömnen blir lidande hårt ibland, mina blodsockervärden är all over the place. Så tråkigt! Verkligen! Det var både höga och låga värden idag som jag hade svårt att få ordning på. Och det gör nig trött på ett speciellt sätt. Det är inte sov-trött utan typ jag tror jag dör om jag måste resa mig nu-trött, en hemsk känsla.

Sov middag med Nils och däckade vid nattning. Nu pep mitt larm för lågt socker så nu ska jag äta och sedan hpppss på en bra natt.

Kommentarer inaktiverade för Dagen efter personalfesten