Girlytalk

Vi!

Dags för en uppdatering av oss, Girlytalk! Vilka är vi? Jag skulle säga att vi är så här:

Natalia är den lugna. Den som inte är hetsig utan som tänker klart i de flesta situationer. Hon har dock ett brinnande engagemang både för sina projekt och för sina medmänniskor. Jag vet att Natalia alltid är på min sida, hon är otroligt lojal. Natalia är också färgglad och gillar shopping, ofta ser jag hennes shoppingtips i bloggen och tänker att jag önskar att jag var lika cool som hon är.

Happy är den positiva, som hennes namn avslöjar. Hon planerar och drömmer och tar tag i saker. Gu vad jag beundrar det. Att hon gör och hittar lösningar. Happy är den som just nu funderar mest, annars ör vi funderare alla tre och att dela funderingar med dessa damer gör mitt liv lättare. Tillskillnad från Natalia, som alltid vet att hon är en diamant, så glömmer Happy sitt egenvärde ibland vilket är så himla synd för hon är en riktig stjärna.

Jag känner mig så himla vilsen. Innan barn tränade jag extremt mycket, sprang och styrketränade även om bollsport är min stora kärlek. Jag läser mycket böcker, har diabetes och älskar mat. Jag jobbar med utbildning fast mest i teorin och jag brinner för jämlikhet och antirasism. Jag älskar att möta människor och förstå dem och olika situationer.

Kommentarer inaktiverade för Vi!