Girlytalk

Känslosam resa

Fy fan vilken hemresa vi hade i förrgår. Alltså känslomässigt. Fysiskt gick den som en dans.

Vi lämnade Sundbyberg med flygbussen kl 17, det tar 40 min och jag grät hela vägen. På riktigt! Hulkade mellan varven. Det kändes så hemskt. Nils längtade hem sista dagarna och saknade pappa, farfar och sina farbröder och gick runt och sa det med ledsen röst. Men han förstod inte att vi skulle säga hej då till mormor och moster för en längre tid och det krossade mitt hjärta. Sedan är det ju underbart för mig också. Att vara i Sverige. Gu va bra vi haft det.

Flygningen gick fint. Nils gillar inte när han kan se ut vid landning och start, då kastar han sig mot mig och säger “rädd!!” Och under landningen ångrade han sig och sa “nej nej nej tillbaka hem mormors” mitt hjärta brast och jag grät igen.

Det är fint att ha ett barn med könslor och som älskar och är älskad men det är också så hjärtskärande och värre lär det bli.