Girlytalk

Kanske min sämsta sida

Jag är så himla ointresserad av ekonomi alltså… det är inte klokt. Det känns som att det börjar bli lite inne med att vara intresserad av sparande och aktier och sånt men siffror är min sämsta sida. De säger mig ingenting.

Så nu har det hänt igen, att jag missat en räkning. Detta är så pinsamt och slarvigt och jag skäms när jag skriver detta.

Det har hänt några gånger att jag missat att betala en svensk räkning. Mina svenska räkningar skickas till en av mina bästa vänner, som betalar dem åt mig. Alltså jag sätter över pengar så klart så dras det från ett konto bara. Och jag satte över för lite, missläste hennes summa helt enkelt och sedan åkte vännen på semester och påminnelsen blev liggande.

Den här gången var det för ett kreditkort. Så det enda som hände var att kortet blev spärrar och öppnas nu när summan är betald, hoppas jag!

Men jag önskar verkligen verkligen att jag var mer intresserad och ordningssam när det kommer till ekonomi.

Kommentarer inaktiverade för Kanske min sämsta sida