Girlytalk

Den feministiska skon klämmer

Jag och feminism kommer inte alltid överens och jag börjar sakta förstå varför. Det är just för att feminism “utesluter” de frågor som är viktiga för mig så som antirasism. Det är diffust och det är svårt men jag tror att det är där min sko med feminism klämmer.

Jag känner själv att jag är i början av att lära mig om feminism. Och massa massa annat som jag inte kan inom det området. Jag går nu och har alltid gått på min magkänsla, men det är ju roligt att lära sig mer och fundera mer och djupare.

Därför kommer hör lite tips på var jag lär mig saker just nu:

BlackVouge älskar hennes sparade stories om bland annat CA, rasism och tolkningsföreträde.

NotOnADietAnymore älskar hennes kroppsaktivism och hennes inredning som en bonus.

JessicaHallback så fyndig och slagkraftig feminism, älskart!

ViskansViol detta är kontot som öppnar mina ögon mest just nu. Hon har varit fånge i prostitution och skriver om just det och hur samhället sviker. In och läs och förundras över denna starka kvinna! ❤️

Mitt konto, som inte innehåller så mycket feminism utan mest ögonblicksbilder (även några på mig) finns här.

Kommentarer inaktiverade för Den feministiska skon klämmer