Girlytalk

Knack knack säger det dåliga samvetet

Måndag och tisdag var jag hemma från jobbet sjuk. Inre dödssjuk men iom att jag en vanlig arbetsdag ofta inte hinner gå på toa så var det bara att stanna hemma då toabesöken kom akut, om man säger så.

Så jag var hemma. I måndags gjorde jag ingenting. Sov, såg på tv och åt. Japp det var det. Och jag hade så dåligt samvete för att jag inte gjorde något. Eller ja jag gjorde ju det vanliga med disk och matlagning men i övrigt lixom. Inget plock ingen tvätt inget hemmapyssel. Och jag blir så jävla less på mig själv! Varför får jag dåligt samvete för att jag behöver vila?

I tisdags städade jag och tvättade och fixade. Varför känns det bättre då? Varför tror jag att någon tycker mer om mig helt slut men med omplanterade blommor?

Jag tycker att jag blivit bättre på att vara snäll mot mig själv men behöver tydligen öva mer. Typ resten av livet skulle jag tro.