Girlytalk

Mens före och efter barn

Alltså… det är så jäkliga konstigt hur kroppen förändras efter att man varit gravid. Den yttre förändringen känns ju logisk, kroppen behöver ju töjas så att bäbisen får plats men alltså det inre?! En vän har gått från lockigt till rakt hår, what the…!

Min mens har dock förändrats och verkar ha noll intresse av att återgå till ursprungsläget, villet är så skönt! Tidigare hade jag sån mensvärk! Proppa med Ipren och lägga mig med värme över magen och hoppas på att det ger sig. Jag blödde i ungefär tre dagar och sedan var det slut. Hatade mensvärken men det var lixom allt.

Nu har jag noll mensvärk, blöder extremt lite, typ en liten fläck möjligen två-tre gånger (beror nog också på mitt preventivmedel; kopparspiral), mensvärken är borta möjligen har jag en liten obehagskänsla men! Godissuget är enormt! Både vid mens och ägglossning. Alltså det känns som om jag skulle kunna rånmörda en godisaffär om jag inte får mitt socker!

Jag njuter så av att slippa mensvärk men tycker att sockersuget är skitjobbigt men om kroppen säger till är det väl bara att lyssna…