livet,  Vardagen

Lugnet efter stormen

https://www.instagram.com/p/BdbuvWzHrgI/?taken-by=9gag

Stormen har lagt sig, både ut och inne. Jag har lugnat ner mig. Tycker inte jag är världens fulaste men heller inte världens vackraste. Icey och jag är vänner och jag vet att han tycker jag är söt, vacker och sexig. Nu ligger det på mig att återfå kontrollen av hur jag mår och ser  på mig själv. Maten har däremot stagnerat lite men jag är under noga uppsikt så något får jag i. Ska helt enkelt ha lite Kiki, Lill-Babs, Lena P, Beyonce och old skool Whitney och lite mindre peppmusik. Snart är foten hel också så jag kan dansa runt lite också. Fuldansa är ett dagligt måste!

Idag ska jag skriva lite kort, vänta på leverans och försöka städa och tvätta medan jag kommer ikapp med min att göra lista. Tidigt på fredag morgon åker vi nämligen till Iceys föräldrar och är borta hela helgen. Lite pirrigt för det gick inte jättebra sist och min isländska är inte mycket bättre nu.  Jag förstår mer och kan säga några enstaka fraser men att följa med i en konversation går inte. Det märkte jag senaste i söndags när våra nya hyresgäster var här. Unga men inte alls sugna på att prata engelska. Så jag satte mig i soffan och lät de isländsk talande partnerna sitta vid köksbordet. Nå, väl. Till helgen väntas det bli -10 grader. Uppfriskande minsann!