Grubblerier,  Kärlek

Brev till Mr T

Kära Mr T,

Jag vet inte vad du tänker eller känner. Jag vet inte hur du mår eller vilka mål du har, det enda jag vet är känslorna du väcker i mig.

Du fick mig att dansa på rosa moln och hoppa upp mot stjärnorna. I dina armar kände jag mig trygg och säker. Jag såg vår framtid. Det är längesen nu. Nu är känslorna du väcker oftast oro, ensamhet och ängslan. Jag funderar på vad som händer bakom dina fina grå ögon. Vad som snurrar i din hjärna och i ditt hjärta. Att kärlek och känslor kan vara så svårt för någon som är så smart.

Jag vet inte om jag orkar mycket längre. Ibland kommer jag på mig med att titta på möjliga framtida boenden. Jag söker information om insemination för ensamstående kvinnor och funderar på hur jag kan få mitt liv att fortsätta utan dig.

Jag bär runt på en sorg i mitt hjärta och en klump i min mage. Jag vill så gärna att det ska bli vi, på riktigt och för alltid, men jag vet inte hur länge jag orkar. Min skorpa är så tunn, och varje gång den rivs bort från såret blir den svårare att läka.

Jag älskar dig ännu, frågan är hur mycket kärlek och tålamod som finns kvar när du har ett svar. Frågan är om jag orkar vänta och oroa mig tills dess. Frågan är om vi har en framtid.

Jag önskar dig lycka i livet. Jag hoppas att du kan hitta den med mig, jag är glad att du försöker ta hand om dig även när det är på bekostnad av oss. Mest av allt hoppas jag på ett svar, vad vill du med oss?