Girlytalk

Utvärdering av januari 

Så är januari äntligen förbi! Varmt välkommen februari! Januari har varit lite deppig, så som det alltid är så när jag ser hur jag ligger till mot mina mål blir jag föga förvånad: 

Jag har tränat 21 av 31 dagar vilket är för lite om jag ska nå mitt mål på att träna 300 dagar i år. Skärpning! Dock tycker jag redan att jag mer medvetet väljer träning och känner ett visst resultat.  

Jag har läst 1234 sidor vilket ju är mer än januaris beskärda del av böcker (enligt målet på 10 000 sidor). 

De andra målen står jag still med. Jag har skänkt pengar och uppmanar andra att skänka pengar till de som jobbar ideellt med flyktingar och jag har använt min bullet journal dagligen. Men jag har inte besökt någon ny plats… 

ja januari ör seg och för mig ganska lustlös. Jag har svårt att motivera mig och bli slö. Vill bara vara inne och kura. Nu kommer februari och jag hoppas att vi får hålla oss fortsatt friska och kämpa på med mina mål. Framförallt träningsmålet skulle jag vilja ligger lite plus på för att kunna lata mig mer andra tider på året. 

Här är mina mål för 2018 i sin helhet.