TV

Så ska det låta – schlager versionen

Så ska det låta är ett av mina favoritprogram. Jävklar i kaklet vad bra det är. Inte alltid såklart men lägsta nivån är hög. I år har Sarah Dawn Finner tagit över och jag tycker det funkar fint hittills. Det är ju inte som på den gamla goda tiden med Wells och Berglund  men förändring ska ju vara bra. I söndags var det dags för en schlager special i tv studion. Perelli, Jessica Andersson, Magnus Carlsson och Björkman då såklart. Se det! Perfekt sätt att fira att det ä n t l i g e n är februari!

Och när ni har sett den så se första avsnitt med Lill-Babs och bästa Bruno Mitsogiannis. Jag tycker och har alltid tyckt (alltså sen barnsben) att Lill-Babs är den coolaste kvinnan ever. Först avsnittet hittar ni här: Så ska det låta, avsnitt 1

SaveSave

SaveSave