Diverse

Hejdå Januari…

Jag håller med Alex och Natalia, äntligen är januari över! Sen är det ju så att feburari inte är min favoritmånad heller, men planen är att sätta upp lite roliga aktiviteter. Den här helgen hänger jag med mr T. Kanske gör vi en roadtrip och bor över någonstans, kanske stannar vi hemma och vilar. Det viktiga är samtalet, avstämningen – hur går vi vidare.

Nästa vecka blir det såväl första Italien-middagen för året. Dags att börjar fundera på när och var i Italien vi åker och på fredag är det AW med det gamla jobbgänget. Sen sticker jag till Indien i 10 dagar. Åtta arbetsdagar och en helg, vid poolen i solen med en bok är mina förhoppning.

Och vet ni, sen är det helg och februari är slut. Slut. Japp fyra veckor från nu, och dessutom är det snart OS. Så välkommen februari, rock my world!