Girlytalk

Hur överlever man? 

V jobbar mycket. Det visste jag när vi blev tillsammans. Jag visste att hans karriär skulle trumfa min. Typ alltid. Men han visste ocksp att jag ville jobba. Att jag inte ville bli hemmafru trots att det är normen i Tyskland. Så vi pusslar, så där som ni gör i Sverige. 

Nils är på förskolan nu och det går bra. Vi pusslar så att han får korta dagar. 8-15 Max. V börjar sent och jag slutar tidigt. Det är slitsamt. Speciellt idag var det slitsamt jag var trött och ja, barnet ska ju hämtad. Jag vill vara med honom. Jag vill inte att han ska ha långa dagar och att vi bara ses på helgen. 

På onsdagar jobbar jag hemma. Det är min räddning. Att jag kan jobba och kasta i en tvättmaskin. Ha på Kimmie Schmidt i bakgrunden och andas. Jag vet inte hur jag skulle överleva utan den dagen. Få ordning hemma, planera mitt liv, jobba och dricka kaffe utan att bli störd. 

Just att få vara hemma sjölv är en känsla utan dess like. För det är ju just hemma jag kan vara så mest avslappnad och verkligen tanka energi. Skrota runt. Hur skulle jag överleva utan den dagen? 

Kommentarer inaktiverade för Hur överlever man?