Okategoriserade

En uppdatering

Jag åkte hem till huset igår. Och fick vänta för T var ju sen hem efter sin träning. Då hann jag notera att mina kläder legat i tvättkorgen sen jul, att han rensat hatthyllan och tryckt in alla mina handskar/mössor/halsdukar på en hylla i skåpet och det var det som krävdes för att jag skulle börja gråta. Herregud vilket känslomässigt vrak jag är. Tycker verkligen inte om det.

När han väl kom hem var jag tvär, försökte  markera att han inte kan hålla på och bete sig så här. Försökte förklara hur hans besked förra söndagen att vi skulle ses i helgen och hans besked i lördags att vi skulle ses i söndags eftermiddag påverkar mig. När han inte återkopplar med ett kort meddelande och säger att han inte hinner eller att det blivit ändrade planer. Att jag då sitter och väntar, blir ledsen när han inte hör av sig eller ens kommenterar det när han väl hör av sig.

Han försökte muta mig med mat, eftersom jag endast brukar reagera så här när jag är hungrig. Rätt sött ändå? Jag var tydlig med att det hade INTE med hunger att göra, det hade med hans bristande respekt. Jag noterade inte hans “förlåt”, jag noterade inte att han frågade hur min vecka och helg varit och det påpekade han när jag försökte kasta det i ansiktet på honom. Jag var nog inte speciellt lyhörd. Sicken liten skit jag betedde mig som.

Vi fick en mysig kväll, med mat, en liten promenad och jag passade även på att fråga om hur man bäst visar att man bryr sig om T. Vad är den finaste present man kan ge honom, först svarade han “jag vet inte” men det gick jag inte på. Efter 15 år i en relation vet man visst vad det är man värdesätter mest, och svaret: Egen tid. Vilket förklarar varför han skickar mig upp i badet med ett glas vin när han vill visa omtanke. Eller skickar ut mig på en promenad eller liknande. Jag är ju tvärtom, mig visar du kärlek bäst genom att umgås med mig. Vilken härlig kombination 🙂

Kommentarer inaktiverade för En uppdatering