Girlytalk

Adrenalinkickar och drivkraft 

En av de sakerna som jag och Happy har gemensamt är att våra exmän är adrenalin-junkies. (OBS! Inte samma exman). Happy funderar över Kickar och vad som är drivkraften. 

Jag älskar att åka skidor och gärna i pudret utanför backen, helt klart en enorm adrenalinkick! Jag älskar också vattenrutschkanor och bergochdalbanor! Ett av mina livsmål är att Nils ska älska det lika mycket som jag eftersom att V inte gör det…

Men det är ingen drivkraft för mig. På något vis söker jag ju efter det eftersom att jag tar mig till skidbacken men det är en bonus. Trygghet är min största drivkraft. Jag älskar vardagen, ett hem, rutiner, min familj och vänner. Det är något jag saknade som barn. Jag var ofta otrygg och då får man ju adrenalinkickar hela tiden: typ när jag var sex år och sprang hem från träningen själv för att jag var rädd medan alla andra blev hämtade av sina föräldrar. 

Vad driver dig?