Vardagen

Foten

Jag har verkligen stukat min fot ganska rejält. Är ganska van vid stukningar, har stukat dom lite då och då ända sedan jag var ung och spelade fotboll och handboll. Svaga fötter kanske. Denna stukning är en nivå värre än de vanliga. Igår kunde jag inte sova för det var obekvämt med foten. På morgon gjorde det sjukt ont ända upp till knät så jag var tvungen att ringa sjukvårdsupplysningen för att dubbelkolla så att den inte var bruten eller något. Damen i andra änden sa att det nog bara rörde sig om en rejäl stukning. Så jag chillade mest igår. Tog tag i pappersarbete som jag legat efter med sedan 2016 (?). Så himla skönt! Rensade lite också inför kommande flytt. Att bo smått innebär att man får tänka om och se vad som verkligen behövs. Happy har en bra liten guide för gardrobsrensning – missa inte den!

Inatt sov jag lite bättre även om det är svårt att hitta ett sätt att sova på som inte gör foten arg. Galet att en lite stukning kan ställa till det så.  Funderade en del över nya lägenheten och lite kring hur vi ska möblera och vad som ska vara vad. Det är ganska små rum det rör sig om så det ska verkligen bli kul att försöka maxa utrymmet. Men nu är det onsdag, jag ska hämta min yogamatta, skriva några kort och försöka städa lite.  Och jag ska ge er mina mål för 2018!