Girlytalk

Vardagslivet 

Det svåraste i livet ör vardagarna. Att få dem att innehålla bra saker och glädje. Gu va det är svårt. 

Laga mat som är mättande, nyttig och god. Få till rörelse och träning, frisk luft. Hinna jobba och ha energi när arbetsdagen ör slut och barn ska hämtas på förskolan. Och så ska det städas, tvättas, fixas och handlas. Och så ska vi hinna älska varandra. Uppskatta och stötta. 

Nils har börjat förskolan nu eller dagis som det heter här (här skrev jag om förskola och dagis här ) jag är inte helt nöjd, det har inte gått bra och mitt hjärta ör ganska tungt. Vs också. Men jag vet inte riktigt hur mycket och vad jag vill skriva än. Nils har utvecklats till en människa med mycket stor integritet och vilja. 

Idag väntar dock tidig hämtning på förskolan och sedan helg!