Vardagen

Stormigt

Förra veckan var det storm fyra dagar och man uppmanades att hålla sig inne. Så det gjorde jag. När det inte var snöstorm försökte jag mig på en promenad men det var glashalt. Island saltar och grusar inte riktigt sina vägar så som man kanske hade hoppats. Jag halkade sisådär 3 meter utanför huset. Det gjorde så sjukt ont att jag ville gråta hahaha. Men det kan man ju inte riktigt göra som vuxen, eller?. Mitt på gatan sådär. Jag är i alla fall lite halvtrött på vädret minst sagt så såg framemot att ta mig till Sverige, via Norge. Självklart så landade jag igår i ett lamslaget igensnöat Norge. Där allt strulade. Var inte alls på humör för det kan jag säga. Jag är här för att kolla på lägenheter men det var typ omöjligt igår.

Bestämde att jag stannar en extra dag här så jag hinner umgås med lite med min vän och barnen också. Idag ska jag försöka pyssla ihop en presentation, nätshoppa lite och inte mist spana efter alla hjärtans dag kort. Jo, och så ska jag såklart se om några spännande lägenheter har dykt upp.

Kommentarer inaktiverade för Stormigt