Inredning,  Shopping

Tre drömmiga vaser

Längtar något så enormt till våren. Kanske längtar jag till att få bo på fastlandet där blommor inte kostar en förmögenheten. Något är det för jag har fått dille på vaser. Här är tre som gärna får flytta in hos mig.

Älskar grått och gillar formen jättemycket. Denna finns på min nya favvobutik by binett som jag precis upptäckt. Köpte en julklapp därifrån och jag måste säga att det var bästa servicen och smidigaste leveransen på länge. Blir så glad när det online shopping känns personlig och det lyckades by binett med.

Denna skönhet från Marimekko hade jag ju inte tackat nej till. Så himla fin form. Finns bland annat på Sleepo.se (som även den är ny för mig).

Och så drömmen. En svart Dagg. Från Svenskt Tenn, så klart. Fastnade aldrig för den klara Dagg vasen men den svarta föll jag pladask för.