familj,  Julgran,  livet,  Mr T

God Jul!

Så är det Julaftonsmorgon. Vi vaknade av sms från lillebror deras mellanpojk har fått magsjuka och bott på toalett halva natten. Stackars liten. Magsjuka är inget man önskar sin värsta ovän, än mindre barn på julafton! Jag kan inte med att ta farmor och farfar från barnbarnen så efter jullunch med min farmor åker vi dit och öppnar paket och myser. Jag riskerar magsjuka, men hellre det än förstöra barnens jul helt.

Själv försöker jag mota de tuffa, tunga tankarna i dörren och visst går det lättare om man har tre busiga tomtenissar som vill ha uppmärksamhet.

Vi har haft morgonmys och öppnat julklappar här på morgonen. Mamma fick ett par söta örhängen, pappa en privatimporterad flaska japansk whiskey av mig – båda två väldigt lyckade paket! Jag hade blivit medskickad ett paket från T, en fantastisk skaljacka från Haglöfs.

Allt jag egentligen önskar mig är ett spontanbesök av T, eller ett sött meddelande, ett kort telefonsamtal. Tre ord med speciell innebörd, det år min innerligaste julönskning. Jag vet det är att ha för höga förhoppningar, det är att gå för fort fram. Men jul är en tid för önskningar.

God jul på er alla läsare, hoppas ni får en fin och varm jul med det som ni önskar er – med de som ni älskar.