Girlytalk

Lite att göra i väntan på tomten:

Vad böcker borde ha hetat, kolla in listan här! 

En kille skriver en blogg om hur han mår efter uppbrottet med sin flickvän för 1.5 år sedan. Lite deppigt men det är skönt, att allt inte ör perfekt eller enkelt jämt. “Det är bar aglöma. vilket är nog det svåraste att göra. Hur ska man glömma henne?

den man har levt majoriteten av sitt vuxna liv med. Bott med. Allt.”

Inget att läsa direkt men SVT har sänt en serie om den svenska utvandringen till USA vid förra sekel skiftet, den är roliga a la historieätarna. Jag tycker den delen av Sveriges historia ofta bara glöms bort. Fy fan va fattigt och eländigt vi hade det. Och nu sitter vi på våra höga hästar och nekar folk att stanna här! Se Bye bye Sverige

Jag älskar Farah Abadi! Och hennes medverkan i den ultimata föräldragården var så sjuktbra! Jag kunde relatera massor! Typ som när hon berättade om chocken i att få en pojke när hon alltid tänk sig att uppfostra en stark tjej som tar plats. Lyssna på avsnittet här.

Kommentarer inaktiverade för Lite att göra i väntan på tomten: