Shopping

En vecka!!

Ursäkta tystnaden men tiden kom ikapp mig. Eller rättare sagt jag kollade i min kalender. Det fattades liksom en vecka. Jag hade helt missat att vi var så nära jul. Insåg det i fredags när Icey gjorde en grej av att våra julkort var fast i tullen. Så helgen har tillägnats åt panikshopppping typ. Igår hade vi en lång härlig dag ihop. Vi började med en tur till poolen (herrejävlar vad kallt det är när det blåser), hade brunch på stan, köpte några presenter, gick på konsert och åkte till mitt absoluta favoritkaffe och drack varm choklad.

Julklappshopping har såklart gott åt helvete. För folk är så mycket svårare än jag. Men vet ni vad jag hittade, en massa små bra presenter. Så här kommer 5 under 250kr (med klickbara bilder)!

 

Filthatt från H&M

 

Allt-i-allo hållare från Granit. Funkar till allt och alla.

 

 

En färgglad och vacker bok med massa grönt och gott.

 

 

Godaste kolan. Det är sen länge. Ett tio pack för 100 i en fin grön ask.

 

 

Alla hem förtjänar en doft. Jag har ofta Rituals doftpinnar på badrummet. Gärna minisarna för de stora tycker jag slutar dofta efter ett tag.