Girlytalk

Det finns något här 

I Norrland alltså, Ångermanland mer specifikt, här har jag aldrig bott men varit mycket. Det är fint här. 


Snön kom igen. Tystnaden och det mjuka. Jag är trött nu. Hjärnan har rusat på och det finns något här som ger mig lugn och tid. Tid att andas och fundera, iaktta, filosofera. Landa. 

Det hände mig saker i Norrland, inte långt härifrån. Jag blev vuxen. Fick ta obekväma beslut. Stå upp för mig. Fly hellre än fäkta tillslut. Jag fick hjärtat krossat och träffade kärleken. Mina första vuxna år spenderade jag här. Med lärdomar som en följd. Jag hatade det och älskade det. 

När jag är här är det som att min själ kopplar ihop sig och tankar ny energi. Lugn, något som jag inte är bra på att hitta egentligen. Det finner jag här! 

Kommentarer inaktiverade för Det finns något här